Bereikbaarheid

Kom je met de fiets of wagen?

Inclure Architecten is vlot bereikbaar met de fiets en de wagen.

Met de wagen kan je parkeren langs de openbare weg. Er is een voorbehouden parkeerplaats aan de overzijde van het kantoor, hier kan je enkel parkeren indien je in het bezit bent van een parkeerkaart voor personen met een handicap.

Wij voorzien eveneens parkeergelegenheid in de parkeergarage onder ons kantoor. Deze is te reserveren bij afspraak aangezien deze niet publiek toegankelijk is. Gelieve de persoon waar je een afspraak mee hebt te verwittigen dat je hiervan wenst gebruik te maken, zodat wij de poort voor jou kunnen openen. Vanuit deze parkeergarage is er een lift naar ons kantoor.
Er is ook ruime parkeergelegenheid aan CC de Borre op 100m en in het dorpscentrum van Bierbeek op 200m.

Kom je met het openbaar vervoer?

Inclure Architecten is vlot bereikbaar met de bus. Op 200m kan je bushalte Bierbeek Kerk en Bierbeek Gareelmaker vinden. Hier stoppen buslijnen 6 en 8 van De Lijn.

map

Onze kantoren zijn drempelloos toegankelijk, maar ons ‘sanitair voor iedereen’ komt er binnenkort pas aan. Neem gerust contact op via het nummer 0486/54 86 41 indien je graag jouw bezoek praktisch even met ons overloopt. In afwachting van de werken aan het toilet, kan je ook steeds nog op afspraak terecht in onze vorige kantoorruimte te Stationsstraat 14, 3360 Bierbeek.